Hem Osmund dressyr Ekdals gård Hästar Erbjudanden
Aktuellt på Ekdals gård

Aktuellt

Läs tidigare veckobrev >>

Åter till startsidan >>

mobil-kort-004.JPG

Puss på Big sa Moa!

maggansbilder-mobil-071.JPG

Moa hittade Michael Jacksons handavtryck

på Liseberg......

maggansbilder-mobil-076.JPG

Kanske nått att träna på......

maggansbilder-mobil-083.JPG

"Lekstugan"......

 v 28, juli 2011

Semestertider.........

härliga tider!  Vi har turistat i Göteborg i veckan och besökt både Liseberg och Universeum.  Balder, Kanon och FlumRide vilka åkattraktioner!  Jag "bet ihop" och åkte allt!  Riktigt roligt men visst undrade man på väg upp i skyn varför man utsätter sig för dylikt....... sen var det bara att hänga med i svängarna!

Universeum bjöd på Vatten och fiskar och Regnskog samt "Tilt" och "Krimlab". I Tilt fanns det bland annat en hästattrapp man kunde rida på och styra runt på en ridbana. Moa provade och jag var bra sugen men hade inte mage att ställa mig bland barnen och köa.......

"Stallpigor"....

var Kelly och hennes kompis som bodde här på gården i när vi var borta.  Jättebra och jag var fullt trygg när vi åkte!

Tjejerna hade putsat och fejat i stallet och tagit hand om allt superbra!

Ser nu fram emot att Kelly förhoppningsvis kommer att få praktisera hos oss i höst. Hon går på Realgymnasiet och hon ska precis som Elin praktisera under nästa läsår.

Big leasad av Familjen Bäckström!

Veckan nyhet!  Klara som varit elev hos mig i ett år och då på ponny Love kommer att rida och utvecklas tillsamman med Big!

Det är dax för Klara att rida stor häst, ponny Love är såld och det ena gav det andra att vi kom fram till att Big och Klara ska göra en satsning tillsammans.

Klara kommer att rida 3 gånger i veckan och jag kommer att rida resten. Träna för mig och tillsammans sätter vi upp deras mål för framtiden.

Till att börja med ska lära känna varandra och Klara ställa om sig att rida häst och en sådan som har många  knappar.....

Jag tycker detta blir ett jättebra upplägg och roligt att Big kan få komma till nytta för någon mera. Våren med Elin har varit jätterolig och för egen del så har vår tävlingskarriär nått sin ände och jag kommer att focusera på Bonsay.   Att sälja har aldrig varit aktuellt och att nu ha denna lösning är toppen.

Tältresning....

i lördags hände de äntligen - tälten är nu rest!  Anders "lekstuga" på 15*12m  :-)

Vi hörs igen!

Maggan

-

ekdals_web.jpg

Osmund Dressyr

Ekdals Dressyr & Utbildningsstall

Ekdal gård

646 92 Gnesta

0733-12 12 05
maggan@osmund.se

På Ekdal gård kan du träna dig själv och din häst!

ã 2010 Maggan Osmund

Producerad av: Balanserad Kommunikation