Hem Osmund dressyr Ekdals gård Hästar Erbjudanden
Aktuellt på Ekdals gård

Aktuellt

Läs tidigare veckobrev >>

Åter till startsidan >>

CIMG3414-2.JPG

Mamma i MidsommarSolen!

CIMG3417.JPG

Härlig midsommar lunch!

CIMG3427.JPG

Många hopp på studsmattan!

CIMG3432.JPG

Liten släktträff - Faster Ulla och kusinerna

Carina och Eja!

CIMG3437.JPG

Visning på Delfinariet

CIMG3440.JPG

Snart är det vår tur!!!

 

v 25, Juni 2012

Midsommar veckan.....

Oj, snart vänder det.......äh men det kan man inte tänka på utan leva i nuet......fast det är ju inte alltid så lätt.....när hela juni regnat "bort" och man mest tänker på höst.......  ja ja man lever på hoppet.....lite som fick vi i varje fall....

Bonsays vecka.....

har varit lite lugnare med tanke på tävlingen i Finspång och den tämligen tunga banan som "sög" i benen.

Har varvat lätta pass med tömkörning.   Ett pass blev det dock på Visbohammar för att genrepa  küren och efter 2 genokörare där vi låg rätt i musiken och vägarna kändes rätt så får vi se detta som slutligt genrep och hoppas att vi kan hållar tungan rätt i mun nästa lördag......

I veckan som kommer (el har börjat efter som det nu är måndag) har vi  dels LagSM träning för Liane Wachtmaister men också träning för Tinne.  Sen tävling på våra hemmatävlingar på Visbohammar!

Lag-SM går på Eriksberg i Katrineholm i år och Gnesta tänker anmäla ett lag.  De som är "på"förutom jag är Pia Fälth, Pelle Duvefelt, Emelie Brolin och Christina Brolin.  En ryttare rider Intermediere 1 och 2 ryttare rider MsvA:1.  

Uttagning sker efter resultat men hur som så känner jag att Bonsay och jag är reserver då jag tycker det är lite tidigt att ta ut honom i dylika sammahang.  Det är oftast mycket atmosfär och en miljö som inte är helt enkel alla gånger.  För min del skulle det bli 4:e LagSM så mina nerver är under kontroll :-)  Oftast rider jag bättre i större sammanhang :-) .  Nåväl, vi får se, kul med gemensam träning och LagAnda och så länge vi inte bestämt något annat så är mitt focus på att vara startklar till den 17/8.

Träning på Löflunda.....

hade jag som vanligt i veckan och denna gång hade jag med Mamma som bisittare :-)  Kul för henne att sitta med och lyssna!

Alla jobbar på bra och framförallt var det kul att se Malin och Luxor som är köpt av min kompis Eva!
Världen är liten och när jag hörde att Malin letade häst så tänkte jag på Evas Luxor som var till salu!  Så allt klaffade och det blev en glad säljare och en om möjligt lyckligare köpare!!

Midsommar!

Firades hemma och dels var Mamma hos oss och sen har Lucas varit hos oss hela helgen då Tinne varit i Rotterdam å tävlat.

Midsommar kom Putte och Görel traditionsenligt och vi hade supertrevligt!

Midsommardagen kom Faster Ulla och kusinerna Eja och Carina på besök.  Så det blev en "liten släktträff" vilket var superkul!

Delfinbesök.....

Söndagen var dagen med Stort D som i Delfinbesök!  Vi hade sedan länge bokad en privat tur in Delfinariet och det var verkligen en höjdare!    Moa och Lucas sken som små solar  och vi med!

Kan rekommenderas - det var värt sitt pris!

Tinnes framgångar.....

måste jag nämna  -  så jäkla kul!!   Nu har hon verkligen etabelerat sig på yttersta toppen!!   Ska bli grymt spännande med OS........ coh Heja Sverige!

Ha det bra.

Maggan

ps/ mitt ben..... MR gjord väntar på svar......annars ungefär samma status.....

ekdals_web.jpg

Osmund Dressyr

Ekdals Dressyr & Utbildningsstall

Ekdal gård

646 92 Gnesta

0733-12 12 05
maggan@osmund.se

På Ekdal gård kan du träna dig själv och din häst!

ã 2010 Maggan Osmund

Producerad av: Balanserad Kommunikation