Hem Osmund dressyr Ekdals gård Hästar Erbjudanden
Aktuellt på Ekdals gård

Aktuellt

Veckobrev för er som vill följa hästlivet på Ekdal! 

 

Läs tidigare veckobrev >>

Åter till startsidan >>


12049296_10153781961876337_3269371318683009312_n-2.jpg

Bästa skrittmaskinen!

 

v  48 november 2018

Sjukstuga inkl extra allt....

......ja så blev det! Hysteriskt trist och väldigt onödigt - vaddå för just denna helg av årets 52??  Jag skulle ju vara domarsekreterare på Friends.  Snark!

Bara till att slicka såren och lösa inloggnng på webtv från SIHS.  För allt sänds ju inte på SVT......

För när man har både ögon- och öroninflammation, halsont och hosta from hell är det bara att kasta in handdduken........ har nog inte varit så här sjuk på "år å dar"..... märkligt nog ingen feber men förhöjd sänka osv så det blev pencillin.

Dock i skrivande stund så är kuren avslutad i fredags och dessvärre är jag fortfarande inte bra utan örat spökar å ögon å hals likaså.  Därför blir det det Vårdcentralen igen imorgon bitti.   DubbelSnark....

Det är ju aldrig....

.....passande för någon att bli sjuk å även om man vet att detta kommer gå över så blir det knöligt när man har gård med eget stall.  Anders har ju inte heller varit pigg å inte Moa heller så familjen har gått på knäna för att få allt skött.

Hästarna har fått oplanerad vila, allt kraftfoder väck och skrittmaskin går extra varm just nu.   De finner sig så klart i det men lätt uttråkade blir de allt.

Själv inser jag hur mycket man saknar "vanliga livet" när det blir så här.  Man uppskattar det liksom lite extra när det blir käppar i hjulet...... å själva träningen och ridningen saknar jag allra mest.

Är väldigt trött på att kolla filmer och serier.......å alla huskurer jag går igenom - honungsvatten, saltvattegurgel, lök under sängen, mängder med Alvedon osv osv.........

När jag väl.....

.....svalt förtretet att inte få vara  med på Friends så har jag i alla fall i stort sett allt som gått att se därifrån!  Hoppning, shower och så klart dressyren!  Även hela fredagen där jag blev extra upprymt över att se Rebecca Mauléon och fina Divinia som vann DressagePower Future Stars Küren.  Riktigt bra bra ritt och musik!

Top10 Dressagen är just "topp" och det är en fröjd att få se idel toppekipage med fina uppvisningar! Vilket lyckat upplägg"

Så klart klappar mitt hjärta extra för Anton och Tinne och är så glad för deras skull.  Küren var superfin och det är verkligen fantastiskt  med denna come back för dem.  Vilken karriär de har gjort - det lätt att glömma det och att bara förvänta sig mera - men att efter skada komma igen  på numera 16 år gamla Anton är "hatten av" för.   Vilket radarpar de är de där två.......den mjuka ridningen, samspelet, svårighetsgraden och att de ser ut att ha roligt tillsammans!  Idel  "Good Vibration"!

Eftersom jag.....

.....jag inte kommit någontans utan fått hålla mig lugn (handen på hjärtat ingen ork heller) har jag hunnit uppdatare här på hemsidan.  Lite nya bilder och tom en ny flik. Å en å annan uppdaterad text.   En hemsida ska ju hållas levande.....

Att vara häst på Ekdal

Bilder Ekdals Gård

Ekdal i Vinterskrud

Pågående projekt

 

Håll nu en tumme för att jag är tillbaka i selen snart, det här "suger" och tär på tålamodet.  Men nu kanske vi får vara friska i jul.....?

Sköt om er,Maggan

ekdals_web.jpg

Osmund Dressyr

Ekdals Dressyr & Utbildningsstall

Ekdal gård

646 92 Gnesta

0733-12 12 05
maggan@osmund.se

På Ekdal gård kan du träna dig själv och din häst!

ã 2010 Maggan Osmund

Producerad av: Balanserad Kommunikation